Lediga jobb

Vill du jobba på Arkitekthögskolan vid Umeå universitet? Just nu söker vi en utbildningsadministratör och tre amanuenser. Dessutom söker UMarts en postdoktor i konst och arkitektur förlagd hos oss.

UmArts postdoktor i konst och arkitektur

UmArts, en centrumbildning för forskning inom arkitektur, design och konst vid Umeå universitet, söker excellenta kandidater till en postdoktortjänst inom tvärdisciplinär konstnärlig forskning vid Arkitekthögskolan i partnerskap med Bildmuseet.

Läs mer och ansök här

Kommunikatör (tillsvidare, 50 %)

Är du en skicklig kommunikatör som trivs med ett innehållsrikt och varierande arbete på en multinationell arbetsplats? Sök då arbetet som kommunikatör vid Arkitekthögskolan.

Vi söker nu en kommunikatör för tillsvidareanställning på 50% med tillträde den 1 juni 2022 eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 2022-05-15.

Läs mer och ansök här.

Utbildningsadministratör (vikariat)

Vi utlyser nu ett vikariat på heltid till och med 2023-06-30 som utbildningsadministratör. Sista ansökningsdag är 2022-04-29. Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Läs mer och ansök här.

Amanuenser till Arkitekthögskolan (vikariat)

Arkitekthögskolan söker amanuenser till tre olika verksamheter; vår verkstad, vår kommunikationsavdelning och som stöd för programansvarig under höstterminen 2022 och vårterminen 2023

Läs mer och ansök här.